ACHIZIȚIONEAZĂ ECHIPAMENT SPORT DE CALITATE PRIN SEAP / SICAP - SC AMA FORTUNA SPORTS SRL

Contact achiziții SEAP / SICAP

Indiferent de sportul pe care îl practicați sau de nivelul dvs. de experiență, suntem aici pentru a vă oferi produsele de cea mai bună calitate, care să vă ajute să atingeți performanțe remarcabile. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere suportul necesar și răspunsurile la întrebările dvs., astfel încât să puteți face achiziții informate și să beneficiați de produsele potrivite pentru dvs.

Suntem importator direct și comercializăm echipament sportiv de la GIVOVA, JOMA, MACRON, ZEUS și de la alte branduri. 

Achiziții echipament sportiv prin SEAP / SICAP

SC AMA FORTUNA SPORTS SRL este o companie de încredere, specializată în furnizarea echipamentelor sportive de cea mai înaltă calitate. Suntem bucuroși să vă informăm că suntem prezenți și pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) / Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (SICAP), oferindu-vă astfel oportunitatea de a achiziționa echipament sport direct prin intermediul acestui sistem.

Aveți posibilitatea să cumpărați echipamente sportive perfecte pentru orice competiție. Indiferent că sunteți o instituție publică, o organizație sportivă sau o companie care desfășoară activități sportive, suntem pregătiți să vă susținem.

AMA Fortuna Sports Sponsor Tehnic FRM