COMANZI ONLINE SAU TELEFONIC

Alegeti-va produsele dorite.

Daca ati gasit un produs ce doriti sa-l achizitionati folositi unul din urmatoarele moduri de a plasa o comanda:

Comanda online din pagina de detalii a produsului. Va rugam sa selectati corect toate campurile (Nume, Adresa de livrare, Email, Telefon).
Procesarea platilor online cu cardul este facuta de NETOPIA sau EuPlatesc.

Comanda telefonica la unul din numerele de telefon afisate in subsolul site-ului (in partea de jos);

Comanda pe e-mail la adresa [email protected] (Va rugam sa ne specificati datele dvs. de contact si produsele pe care doriti sa le achizitionati)

Pentru box-urilel de fotbal, baschet si volei care suporta variatii de culori si de marimi, va recomandam comanda sa o faceti telefonic sau pe e-mail, specificand marimea si culoarea fiecarui element din box.

Daca alegeti comanda online sau comanda pe e-mail, inainte de expedierea coletului veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

LIVRARE

Livrarea se face prin compania de curierat, cu plata ramburs (la primirea coletului).

Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, la adresa specificata in formularul de comanda. Procesul de livrare se va face numai dupa ce comanda va fi confirmata, in urma unui apel telefonic al departamentului vanzari.

Pot aparea intarzieri de livrare din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de compania noastra sau de cea de curierat sau daca adresa dvs. este intr-o zona in care compania de curierat nu are acoperire permanenta.

Taxa standard de expediere este de 23 Lei, iar pentru comenzile de minim 250 Lei, transportul este gratuit.

Pentru alte detalii si clarificari nu ezitati sa ne contactati.