COMENZI ONLINE SI TELEFONIC

Alegeti-va produsele dorite.

Daca ati gasit un produs ce doriti sa-l achizitionati folositi unul din urmatoarele moduri de a plasa o comanda:

Comanda online din pagina de detalii a produsului. Va rugam sa selectati corect toate campurile (Nume, Adresa de livrare, Email, Telefon)

Comanda telefonica la unul din numerele de telefon afisate in subsolul site-ului (in partea de jos);

– Comanda pe e-mail la adresa givova.fortunasports@gmail.com (Va rugam sa ne specificati datele dvs. de contact si produsele pe care doriti sa le achizitionati)

Pentru box-urilel de fotbal, baschet si volei care suporta variatii de culori si de marimi, va recomandam comanda sa o faceti telefonic sau pe e-mail, specificand marimea si culoarea fiecarui element din box.

Daca alegeti comanda online sau comanda pe e-mail, inainte de expedierea coletului veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

LIVRARE

Livrarea se face prin curier cu plata ramburs (la primirea coletului), intr-un interval de 1-4 zile lucratoare (interval comunicat de catre compania de curierat, in perioadele de promotii (Black Friday)), de la confirmarea telefonica a comenzii. Taxa standard de expediere este de 20 Lei, iar pentru comenzile mai mari de 400 Lei, transportul este gratuit.

Pentru alte detalii si clarificari nu ezitati sa ne contactati.